Karcher servis poskrbi za brezhibno delovanje naprav za čiščenje

5 aprila, 2021

Karcher oprema je zelo priljubljena med tistimi, ki se redno ukvarjajo s čiščenjem. Ponudba te znamke je razdeljena na hobi in profesionalni program, v obeh programih pa najdejo kupci raznovrstne pripomočke, ki jih s pridom izkoristijo pri čiščenju doma, okolice, poslovnih prostorov, tudi vozil in pri mnogih drugih izzivih, s katerimi se srečujemo pri čiščenju. Glede na to, da gre za ključno opremo, na katero se pri čiščenju močno zanašamo, ni čudno, da pride v poštev tudi Karcher servis, predvsem za tiste naprave, ki so nekoliko bolj zmogljive in kompleksne.

Servisnih storitev se poslužujejo predvsem profesionalni uporabniki, ki uporabljajo naprednejše in zmogljivejše naprave, ti pripomočki pa so tudi v redni rabi. Običajne naprave za čiščenje niso prilagojene uporabi preko celega delovnega dne, v profesionalnem programu pa najdemo tudi izdelke, ki so narejeni prav za takšno vrsto uporabe. Na dolgi rok lahko pričakujemo brezhibno delovanje le v primeru, da skrbimo za Karcher servis in odlično pripravljenost na nove izzive. Na istem mestu lahko dobimo tudi podporo za te izdelke in servisne storitve.

Res je, da se Karcher s svojimi servisnimi storitvami in splošno podporo približa predvsem profesionalnim uporabnikom, a tudi za naprave iz hobi programa se splača dobro skrbeti. Pravzaprav je ravno med temi izjemno velika variacija različnih vrst in modelov naprav, ki jih redno uporabljamo za različne opravke pri čiščenju doma in okolice. Tako moramo biti vedno pozorni na delovanje opreme in na vzdrževanje teh pripomočkov.

Priljubljene naprave, za katere skrbi Karcher servis

V ponudbi znamke Karcher najdemo celo vrsto priljubljenih naprav, ki jih tudi v praksi pogosto opažamo, če smo pozorni na opremo, ki se uporablja pri čiščenju. Najbolj značilni so bržkone izdelki iz hobi programa. To so prepoznavni rumeni visokotlačni čistilci, ki so zelo vsestransko uporabni za čiščenje zunanjih površin, pa tudi avtomobilov, orodja in druge opreme. A še zdaleč to ni vse, kar uporabnikom nudi Karcher.

Karcher servis skrbi predvsem za popravila, a ima tudi drugo ponudbo

Podobno vlogo kot visokotlačni čistilec ima v notranjih prostorih parni čistilec tal in drugih površin. S parnim čiščenjem dosegamo odlične učinke, ne da bi potrebovali dodatna čistilna sredstva, čeprav seveda lahko uporabimo tudi ta. Parni čistilec Karcher je zelo vsestranski in se odlično obnese pri čiščenju raznih površin v stanovanju, tudi kakšnih občutljivih materialov se lahko lotimo. Vodna para se posebej dobro obnese v boju proti zasušenim madežem, parni čistilec tal pa je seveda uporaben za splošno čiščenje po tleh. V vsakem primeru je parni čistilec Karcher vsestranska naprava, ki se je pogosto poslužujemo pri čiščenju doma in si zasluži tudi ustreznega vzdrževanja.

Karcher nudi še celo vrsto drugih uporabnih naprav, ki pridejo prav pri čiščenju doma. Omeniti moramo različne sesalnike, čistilec oken, pometalce in podobne naprave.

Karcher servis za naprave iz profesionalnega programa

Še bolj pomembne pa so servisne storitve za zmogljive naprave iz profesionalnega programa. Ti izdelki so veliko bolj zmogljivi in kompleksni, to pa pomeni, da pri redni uporabi prenašajo tudi večje obremenitve. Izdelani so tako, da lahko svoje delo opravljajo po osem ur skupaj, a vseeno lahko pride do obrabe, okvar in poškodb, takrat je treba obiskati Karcher servis.

Naprave v profesionalnem programu so sicer podobne tistim, ki jih najdemo v hobi programu. So le zmogljivejše in bolje prilagojene na specifične izzive, s katerimi se soočajo zahtevnejši uporabniki. V nekaterih primerih gre res za posebne naprave, ki jih uporabljamo za kakšne točno določene namene, torej potrebujemo tudi posebne servisne storitve. V vsakem primeru pa morajo imeti profesionalni uporabniki zanesljivega partnerja, ki nudi Karcher servis in lahko zagotovi brezhibno pripravljenost opreme za delo. To vključuje redne preglede in vzdrževalne posege, dobavo potrošnega materiala in seveda servis ter popravila, če pride do kakšnih težav. Običajno računamo tudi na splošno podporo in svetovanje, sploh pri izbiri in nakupu naprav.

Karcher servis poskrbi, da ne bo treba čistiti na roke

Dodatna ponudba, ki jo ima Karcher servis

Čeprav servis povezujemo predvsem z vzdrževanjem in popravili, gre v resnici za partnerje, ki so pripravljeni pomagati tudi pri drugih nalogah. Z vzdrževanjem in servisom navsezadnje ne bo tako veliko dela, sploh če uporabljamo pretežno enostavnejše naprave, kot je čistilec oken, še vedno pa se lahko poslužimo nekaterih njihovih storitev.

Poleg vsestranske podpore in svetovanja je morda pametno omeniti še možnost dobave dodatne opreme, kar je pogosto zelo pomembno. Pri uporabi naprednejše opreme lahko funkcionalnosti močno prilagodimo, če imamo na voljo dodatno opremo, ki to omogoča. Odličen primer so kompleti opreme za visokotlačne čistilce, predvsem visokotlačne pištole, ki jih lahko uporabimo za delo na različnih površinah. Priljubljene so visokotlačne pištole za čiščenje tal, imamo pa na voljo tudi druge vrste dodatne opreme.

Za vse to poskrbi Karcher servis, ki se izkaže za nepogrešljivega partnerja zahtevnejših uporabnikov. Ne gre le za servis in vzdrževanje, temveč pričakujemo vsesplošno podporo, ki na dolgi rok zagotavlja popolno zadovoljstvo z izdelki znamke Karcher. Dodatna ponudba še nadgrajuje kakovost, po kateri so znani izdelki te znamke.

Splošni pogoji  Kontakt